Post by cosalandteris on Mar 13, 2022 2:11:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BADLAND ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BADLAND IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ رمز بسیاری از primogems ▞▞▞
▞▞▞ BADLAND 2022 version ▞▞▞
تبلیغات بیش از حد... گرافیک عالی.. گیم پلی خوب.. دوستش دارم اما تبلیغات زیاد بین بازی جریان را شکسته است...غیبت های دیوانه ساز برای سازندگان🤟👍
همه چیز در مورد بازی از نظر گرافیکی و بازی عالی بود، اما من با سابقه بازی خود مشکل داشتم. یک روز وقتی آفلاین هستم برنامه را باز می کنم و متوجه می شوم که به سطح یک برگشته ام! اول فکر می کنم به وای فای وصل نیستم، پس وقتی به خانه می رسم دوباره آن را چک می کنم، اما تمام سطوح من دوباره قفل شده اند، و مثل اینکه باید از زمین صفر شروع کنم!! مانند تنظیم مجدد پیشرفت من است! من کمی ناراحتم چون خیلی وارد بازی شده بودم ( امیدوارم دلیلی پشت این وضعیت باشد
من از همه تبلیغات و چیزهایی که هر بار که سطح را تمام می کنید باید تماشا کنید متنفرم
من عاشق این بازی هستم، اما تا حدی ناعادلانه است، زیرا برای اینکه یک بازی بی پایان باشید، به Premium نیاز دارید
Suspects: Villa Misteriosa Azione zyff
بازیه عالی هست.. من ۲ ساله دنبال این میگشتم
تجربه واقعا شگفت انگیز یک کاربر و تجربه توسعه دهنده بازی فقط از آن تبلیغات متنفر است.
من این بازی را قبل از اینکه رایگان باشد بازی کردم و رنده بود. این سزاوار امتیاز پنج ستاره بود، اما بدانید که رایگان است، آنها تصمیم گرفتند آن را با تبلیغات زیاد احساس کنند، که بسیار آزاردهنده است.
نظری ندارم
دانلود بازی BADLAND برای آیفون | آی اپس - اپ استور ایرانی
من دوست دارم بازی ها را قبل از نظر دادن امتحان کنم و توسط نظرات تجربیات دیگران هدایت نشوم. گرافیک عالی، کنترلها به همین راحتی هستند، فیزیک عالی. در کل یک بازی عالی نکته منفی...اگر نمیخواهید هر بار که به یک سطح میروید یا هر بار که میمیرید مجبور به تماشای یک افزونه باشید، باید Wifi خود را خاموش کنید. هنوز هم دوشاخه Premium را در هر انتهای سطح دریافت کنید، اما تجربه را کمی سبکتر میکند. اگر تلفنی مثل خودم دارید باید بعد از ساعت کاری بازی کنید.
دانلود بازی BADLAND برای اندروید + نصب دیتا | مایکت
این سرگرم کننده بود اما برای ادامه بازی باید پول می پرداخت
آیا تجربه تلاش برای نخ کشیدن یک سوزن به خصوص دشوار را می دانید؟ آیا به تلاش ادامه میدهید تا زمانی که احساس میکنید در حال دویدن هستید و یک گودال در معده شما شروع میشود؟ در نهایت شکم شما سرب است و باید یا فریاد بزنید یا آن را زمین بگذارید؟ به آن در فرم بازی خوش آمدید. من تا آخرین قسمت دایره رسیدم و تصمیم گرفتم ادامه ندهم. بزرگترین لذتی که این بازی برای من به ارمغان آورد این است که تصمیم گرفتم دیگر آن را بازی نکنم. چیزی که ناراحت کننده است این است که صدا و گرافیک عالی است
بعد از هر پازل یک تبلیغ وجود دارد و همیشه درست بعد از انجام یک پازل است
تبلیغات بیش از حد
تبلیغات بسیار زیاد است و آنها از شما می خواهند که هر بار که نه می گویید چیزی بخرید که به شما تبلیغ می دهد اما یک بازی عالی است
من عاشق این بازی هستم، سبک هنری را در پس زمینه دوست دارم، اما ای کاش می توانستید سطوح خود را بسازید، فکر می کنم بسیار سرگرم کننده است، لطفا در نظر بگیرید
Badland: Game of the Year Edition PC Free Download - Hiu ...
مثل گیم پلی و چیزهای دیگر، اما تبلیغات بیش از حد آن را آزاردهنده می کند
دانلود BADLAND Full 3.2.0.65 - بازی پرطرفدار بدلند اندروید + ...
این بازی ایرادی ندارد، عالی است! هنر شگفتانگیز است، پاور آپها جالب هستند (مانند پاور آپهای آهسته و سریع)، سطوح سخت و در عین حال سرگرمکننده هستند، و من نمیدانم این موجود کوچک چیست، اما هی حداقل او اصیل است. دیدن اینکه آیا افسانه واقعی وجود دارد یا خیر، جالب خواهد بود. (دنگ همه این چیزا رو میگم و به رئیس نرسیدم :/). Insatnt 5 ستاره!!
به نوعی چالش برانگیز است، و من آن را دوست دارم، اما بسیار آزاردهنده است.
یکی از بهترین بازی هایی که تا به حال بازی کرده ام! من واقعاً دوست دارم که پسزمینه شبیه یک داستان باشد. واقعا چالش برانگیز و سرگرم کننده بازی عالی.
مفهوم خوب و هنر عالی، اما با تبلیغات بسیار تهاجمی است. 30 ثانیه پس از هر مرگ و بین هر سطح. موضوع این است که نمیتوانم تصمیم بگیرم که آیا گیمپلی را دوست دارم یا نه، زیرا فقط برای مدت کوتاهی آن را دیدم.
ویژگی چند لمسی به خوبی کار نمی کند. با این بهبود، این بازی واقعاً خوب خواهد بود.
BADLAND Пригодницькі tgly
iOS 10.0 یا بعدا. or Android
یک بازی عالی که سطوح سختی دارد که همیشه مرا سرگرم می کند. امیدوارم بخش دیگری از این بازی وجود داشته باشد تا بتوانم برای پازل های استراتژیک آن هیجان بیشتری داشته باشم.
BADLAND Seiklusmängud iejp
بازی محبوب و سرگرمکننده BADLAND 1.3 - آیفون و آیپد - دانلودها
خود بازی فوق العاده است. تنها مشکل این است که SO وجود دارد. زیاد. تبلیغات. مثل هر 30 ثانیه یک اضافه دریافت می کنم! من می دانم که چگونه شما حقوق می گیرید اما عیسی مسیح! کمی بیکار شوید! اما غیر از این، عالی است. به کار خوب ادامه دهید! (همچنین از تبلیغ مداوم حق بیمه خودداری کنید)
بازی بسیار اعتیاد آور و سرگرم کننده. گرافیک و صداهای جوی به طور یکپارچه برای کاوشی سورئال و خزنده در باتلاق ها و کارخانه های پر از پازل ادغام شده اند. 5 از 5!
این یک بازی واقعا سرگرم کننده برای بازی به تنهایی و با دوستان است، به خصوص که گزینه 2 بازیکن وجود دارد. من توصیه می کنم این بازی را دریافت کنید. 👍
من عاشق این بازی هستم، آن را روی تلویزیون و موبایل نصب کرده ام. می تونید روی تی وی چندنفره یا تک نفره بازی کنید. سیاست رو مجاز کردم اما روی موبایل حذف نصب کردم چون وقتی انکار کردید نمیذاره بازی رو انجام بدید...🤔
گیم پلی خوبی است اما بازی به دلیل تبلیغات زیاد غیر قابل بازی است.
گیم پلی بازی ساده و سرگرم کننده است. می توانم ببینم چرا جایزه گرفت. تنها گلایه ای که دارم، نبود گیم پلی است. من احساس می کنم 75٪ از زمانی که در برنامه صرف می شود، تماشای تبلیغات است، این من را بسیار ناامید کرد. که باعث شد من یک ستاره را بردارم. تبلیغات آنقدر طولانی است که حتی نمی توانم از آنها بگذرم. -1 ستاره مگر اینکه شما مایل به پرداخت باشید، آنگاه مشکل ساز خواهد شد. گرافیکش خیلی خوبه کنترل ها ساده و عالی هستند. گیم پلی به خودی خود بسیار اعتیاد آور است. در کل بازی خوبی است، توصیه می شود.
عالی حتما دانلود کنید
iOS است. این بازی دارای گرافیک زیبا و سطح بالا، صداهای جذاب و گیم